Latest Releases

Pop, Pop-Rock, Power-Pop , Disco-Pop Albums at Odimusic

Julien Clerc - discographie integrale

Julien Clerc - discographie integrale

• Genre : Pop New Wave Dance
• Year :
• Label :
• On demand! (album available 128-320kbs)*    

Release code: ODI66153
You want this album? link doesn't work? report us from your account!

Release Info: Julien Clerc - discographie integrale

Julien Clerc - discographie integrale

21 albums + live + more surprise
Julien Clerc - 1968 - Premier album
Julien Clerc - 1970 - Des jours entiers a t'aimer
Julien Clerc - 1971 - Julien Clerc
Julien Clerc - 1972 - Liberte, egalite... ou la mort
Julien Clerc - 1973 - Julien
Julien Clerc - 1974 - Terre de France
Julien Clerc - 1975 - Numero 7
Julien Clerc - 1976 - A mon age et a l'heure qu'il est
Julien Clerc - 1978 - Jaloux
Julien Clerc - 1980 - Clerc Julien
Julien Clerc - 1980 - Sans entr'acte
Julien Clerc - 1982 - Femmes, indiscretions, blasphemes
Julien Clerc - 1984 - Aime-moi
Julien Clerc - 1987 - Les aventures a l'eau
Julien Clerc - 1990 - Fais moi une place
Julien Clerc - 1991 - Amours Secr?tes, Passion Publique (live)
Julien Clerc - 1992 - Utile
Julien Clerc - 1994 - Olympia Integral
Julien Clerc - 1996 - Julien
Julien Clerc - 1997 - le 4 octobre - Palais des Sports
Julien Clerc - 2000 - Si j'etais elle
Julien Clerc - 2002 - Julien D?m?nage
Julien Clerc - 2003 - Studio
Julien Clerc - 2005 - Double enfance
Julien Clerc - Bonus