« MIKE FRANCIS - I Grandi Succes...
Heatwave - Too Hot To Handle -... »
Kid Abelha - Discography (Complete) 1984-2012

Kid Abelha - Discography (Complete) 1984-2012

Kid Abelha

Pop New Wave Dance
• Year : 1984
• On demand! (album available 128-320kbs)*    

                              
0


Label

Album Info

Kid Abelha - Discography (Complete) 1984-2012
1984 – Seu Espião
1985 – Educação Sentimental
1986 – Kid Abelha – Ao Vivo
1987 – Tomate
1989 – Kid
1990 – Greatest Hits 80′s
1991 – Tudo É Permitido
1993 – Iê Iê Iê
1994 – Meio Desligado
1996 – Meu Mundo Gira Em Torno De Você
1997 – Espanhol
1997 – Pop Brasil
1997 – Remix (álbum)
1998 – Paula Toller – Paula Toller Solo
1998 – Autolove
2000 – Coleção
2000 – Enciclopédia Musical Brasileira
2001 – Rock In Rio 3
2001 – Surf
2002 – ACústico MTV (dvd audio)
2005 – Pega Vida
2005 – Pega Vida ao Vivo
2007 – Paula Toller – Só Nós
2008 – Paula Toller – Nosso Ao Vivo
2012 – 30 Anos Multishow Ao Vivo

The album is currently available for download only with a Premium account. To get a premium account, click here



The album code is : ODI151180