Complete your record collection. Discover artist full discography

Timbaland - Shock Value II CDRip 2009 320KB

Timbaland - Shock Value II CDRip 2009 320KB

• Genre : Music Box, Billboard Charts
• Year : 0
• Label :
• On demand! (album available 128-320kbs)*    

Release code: ODI140994 Added on 27-10-2014, 07:45
You want this album? link doesn't work? report us from your account!

Release Info: Timbaland - Shock Value II CDRip 2009 320KB

" onload=

Artist: Timbaland

Album: Presents: Shock Value II

Label: Interscope Records

Genre: Hip-Hop

Bitrate: 320 kbps

Source: CD

Thanks: nebunu92

URL: Timbaland | Official Site

Shock Value II este unul dintre cele mai asteptate albume ale anului. De ce? In primul rand pentru ca precedentul Shock Value a avut un succes rasunator, a spart toate topurile si a lansat pe piata artisti de talie internationala ca One Republic sau Keri Hilson si in al doilea rand pentru ca poarta numele lui Timbaland, cel mai in voga compozitor al momentului, fiind responsabil pentru majoritatea hit-urilor pe care le auzim non-stop la radio.


01. DJ Felli Fell - Intro

02. Timbaland feat. Justin Timberlake - Carry Out

03. Timbaland feat. JoJo - Lose Control

04. Timbaland feat. Bran' Nu - Meet In The Middle

05. Timbaland feat. Drake - Say Something

06. Timbaland feat. Chad Kroeger & Sebastian - Tomorrow In The Bottle

07. Timbaland feat. Miley Cyrus - We Belong To The Music

08. Timbaland feat. Nelly Furtado & SoShy - Morning After Dark

09. Timbaland feat. Katy Perry - If We Ever Meet Again

10. Timbaland feat. Esthero & Sebastian - Can You Feel It

11. Timbaland - Base Of The Liquor

12. Timbaland feat. The Fray & Esthero - Undertow

13. Timbaland feat. Jet - Timothy Where You Been

14. Timbaland feat. Daughtry - Long Way Down

15. Timbaland feat. One Republic - Marchin Out (Timbo Version)

16. Timbaland feat. Keri Hilson & D.O.E. - The One I Love

17. Timbaland feat. Attitudine, Bran' Nu & D.O.E. - Symphony


2011, 2012, 2013, 2014, Album, albums, and, Band, best, Blues, Chill, Chillout, Club, Collection, Dance, Disco, Discography, Edition, Flac, from, HDTV, Hits, House, In, Jazz, Live, lossless, Lounge, Love, Music, Of, Original, Rock, Soul, The, VA, Various, Vinyl, Vol