Complete your record collection. Discover artist full discography

Shpat Kasapi - Sillu pshtillu

Shpat Kasapi - Sillu pshtillu

• Genre : World Music International
• Year : 0
• Label :
• On demand! (album available 128-320kbs)*    

#/by GROVER
Release code: ODI115518 Added on 27-10-2014, 07:43
You want this album? link doesn't work? report us from your account!

Release Info: Shpat Kasapi - Sillu pshtillu

genre: Folk/Pop
country: Albania

tracks:

01. Kush isthe fejuar
02. Njesoj per te dy
03. Fajin e kam vet
04. Sillu pshtillu
05. Sa shum fjal dhe premtime
06. Dashurom ti
07. Nuk jam si ti
08. Luj luj bukuroshe
09. Sonte do te pi
10. Heshtja esht flori
11. Ty te mendoj
12. Vetes nuk ja fali

#hashtags:

2011, 2012, 2013, 2014, Album, albums, and, Band, best, Blues, Chill, Chillout, Club, Collection, Dance, Disco, Discography, Edition, Flac, from, HDTV, Hits, House, In, Jazz, Live, lossless, Lounge, Love, Music, Of, Original, Rock, Soul, The, VA, Various, Vinyl, Vol