« Guy Fletcher - Inamorata (2008...
Real Selecta Vol.1 (2009) »
Vladimir Cosma - Le Grand Blond I & II (1972, 1974) 2001

Vladimir Cosma - Le Grand Blond I & II (1972, 1974) 2001

Music Box
• Year : 0
• On demand! (album available 128-320kbs)*    



Album Info

Vladimir Cosma - Le Grand Blond I & II (1972, 1974) 2001

Genul: Soundtrack
Denumirea: Le Grand Blond I & II (1972, 1974)
Anul: 2002
Format / Calitate: MP3 / 320 kbps
Marime: 122 MB
Încarcat pe: Rapidshare

Vladimir Cosma (n. 13 aprilie 1940 la Bucuresti) este un violonist, compozitor si dirijor evreu-român, descendent dintr-o familie de muzicieni evrei-români, originari din Craiova. Tatal sau, celebrul pianist si dirijor Teodor Cosma, mama sa compozitoare, unchiul sau Edgar Cosma fratele lui Teodor Cosma) dirijor, bunica sa pianista. Edgar Cosma a fost primul care a emigrat din România la Paris (in jurul anului 1960), scotându-i apoi din tara în 1963 pe fratele Teodor si pe nepotul Vladimir. Vladimir Cosma a luat lectii de muzica si de compozitie la "Ecole Normale de Musique" din Paris, dupa care s-a impus ca unul din marii compozitori de muzica de film, colaborând, printre altii, cu compozitorii Michel Legrand, Henry Mancini si Burt Bacharach.


Le Grand Blond Avec Une Chaussure Noire

01. Sirba
02. Doina
03. Mozart Massacre
04. La Femme Revee
05. Bela's Blues
06. Babouchka
07. Le Grand Blond

Le Retour Du Grand Blond

01. Sapato Rosa
02. Nai, Nai, Nai
03. Blackfinger
04. Allo Samba
05. Florea Soarelui
06. Espionissima
07. Batucada Feijoada
08. Christine
09. Gymkana
10. Bossa Des Tueurs
11. La Grande Blonde
12. Les Brahms M'en Tombent
13. Sirba (Le retour...)

The album is currently available for download only with a Premium account. To get a premium account, click here

The album code is : ODI82898

topic | Warner Bros. Records Pioneer Vivid Sound Corp | Forward Motion | Arkady | ssaliva | , popsike , discogs , cdandlp , musicstack Osanna – Pape Satan Aleppe (2016) The Lew Thomas Band - Walks, Talks & Fallouts (2016) Wild Cherry - Wild Cherry (1976) Wild Cherry - Electrified Funk (1977) Locomotive Man - The Coming Storm (2015) Wild Cherry - I Love My Music (1978) VA - Elicuts Vol. 1 (2016) Future Beat Alliance - Hidden Emotion (2016) VA - Secret Map v.I (2016) Fleetwood Mac & Peter Green - Fleetwood Mac & Peter Green (2CD) (2008) Kay Webb Orchestra - Gitarrentraume In Gold (1979) Jack Fred with Band - Mood Music / Saxophon (2003) Golden Nightingale Orchestra - Golden Accordeon Melodies (1988) Achillea - The Nine Worlds (2005) MP3 + Lossless Lava "Lava" (1980) -Westcoast Jazz- Giuffria "Giuffria" (1984) - Melodic Rock- Mark Free "Long Way From Love" (1993) -AOR / Soft Rock- Giorgio Moroder Featuring Joe Esposito "Solitary Men" (1983) -Disco / Soft Rock- Rob Silvan & Fine Line "Leap Of Faith" (1996) -Soft Rock- Boy Meets Girl Music "The Wonderground" (2003) -Soft Rock- Various Artists "Re-Import (Guide Of The Japanese Music)" (1992) -Westcoast Rock- Various Artists "Love Stories 3" (1994) -Westcoast Rock- A Spice Of Ice - I Need Your Lovin' - Complete EP Nightlife Unlimited - I Love The Night In New York City - Complete LP Marva King - Feels Right - Complete LP Voyage - Voyage 3 - Complete LP Jean Adebambo - Feelings - Complete LP

You would like to permanently remove ads and unlock benefits?

We display ads sparingly on website to help cover costs without interfering with the browsing experience.
Tired of advertising and pop-ups? Join Now on OdiMusic. Register on OdiMusic allows you to access to the minimum resources, minimum advertising (no pop-ups),
if you choose to subscribe for one of our plans after registration you can acces more than 1.000.000 Albums, Maxi, Cds, Vinyls releases inside! (80% on demand) (requests, informations, images, tracklists, reviews, ask for supports & much more!!!)