Trandafir de la Moldova - DEPARTE DE CASA [full-album] MP3/Flac

Trandafir de la Moldova - DEPARTE DE CASA  [full-album]Trandafir de la Moldova - DEPARTE DE CASA  [full-album]


Genul: Folclor
Denumirea: Departe de casa feel love
Anul: N/A
Format / Calitate: MP3 128 kbps
Marime: 43 MB
Încarcat pe: Rapidshare


Toate melodiile sunt in limba romana.
CD lansat in Italia !!!

Numele "Trandafir de la Moldova" apare in Italia ca un ecou a traditiilor si obiceiurilor neamului basarabean, din initiativa citorva tineri porniti in lume, ce au purtat cu sine frumusetea folclorului moldovenesc. In luna aprilie 2005 ia nastere formatia "Trandafir de la Moldova" cu sediul in Reggio Emilia.

Continutul repertoriului, acompaniat de costumele nationale, transmit conationalilor curajul de a depasi nostalgia de meleagul natal. Lucrarile interpretate se bucura de un succes enorm din partea basarabenilor, italienilor si a reprezentantilor de diverse nationalitati.

Formatia "Tandafir de la Moldova" se impune prin activitatea sa in cadrul sarbatorilor italiene ca o fila noua in schimbul cultural a acestor doua tari si este singura trupa de acest gen in Italia. Netinind cont de aparitia primara, sunt solicitati in cadrul diferitor festivitati si celebrari culturale, mentionind aici si colaborarea cu compania televiziva "TELEREGGIO". Fructul muncii depuse in acesti putini ani de activitate muzicala a fost cules si redat in primul disc care se numeste "Departe de casa" aflat deja in vinzare.


This album(s) is currently available for download only with a Premium account. To get a premium account, click here