Cargo - Discography (Discografie) Romanian Music (1991-2007) MP3/Flac

Cargo - Discography (Discografie) Romanian Music (1991-2007)
Cargo - Povestiri din gara(1992)
Cargo Discography

Detalii album: Albumul de inceput al trupei Cargo, lansat in 1992, are un stil indraznet, cei 6 componenti ai trupei aducand un suflu nou in muzica rock romaneasca. Doua piese incluse pe acest material, “Erata” si “Batacanda”, au devenit in timp etichete pentru trupa.

Cargo - 1989
Cargo - Ana
Cargo - Batacanda
Cargo - Batacanda (Unplugged)
Cargo - Brigadierii
Cargo - Buletin de stiri
Cargo - Clasa Muncitoare (Unplugged)
Cargo - Doi prieteni
Cargo - Erata
Cargo - Portile de fier
Cargo - Povestiri din gara

Cargo - Destin(1995)
Cargo Discography

Detalii album: Al doilea album al trupei, “Destin”, vine cu un sound mai elaborat decat cel de pe “Povestiri Din Gara”, Cargo demonstrand ca are multe de spus in muzica rock romaneasca. Pe acest album se gaseste si “Clasa Muncitoare”, una dintre cele mai bune piese Cargo din istoria trupei si una dintre cele mai bune piese rock autohtone.

Cargo - Astazi si maine
Cargo - Chemarea strabunilor
Cargo - Clasa muncitoare
Cargo - Destin
Cargo - Femeia
Cargo - Frunza verde
Cargo - Ielele
Cargo - Joc necurat
Cargo - Spune-mi de ce
Cargo - Tepes

Cargo - Ziua Vrajitoarelor(1998)
Cargo Discography

Detalii album: “Ziua Vrajitoarelor” este materialul care defineste stilul Cargo, fiind si cel mai cunoscut album al trupei. Piese ca “Ziua Vrajitoarelor”, “Doi Pasi In Urma Ta”, “Zi De Zi” sau “Aproape De Voi” devenind adevarate imnuri printre iubitorii muzicii rock autohtone. Doua piese mai vechi ale trupei, “Clasa Muncitoare” si “Batacanda” se regasesc si ele pe acest material, insa ambele sunt reorchestrare in varianta “unplugged”.

Cargo - Anarhia
Cargo - Apocalipsa
Cargo - Aproape de voi
Cargo - Batacanda
Cargo - Calatorie in timp
Cargo - Clasa muncitoare
Cargo - Doi pasi in urma ta
Cargo - Nu mai am tigari
Cargo - Ochii din sertar
Cargo - Zi de zi
Cargo - Ziua Vrajitoarelor

Cargo - Baga-ti mintile in cap(2000)
Cargo Discography

Detalii album: EP-ul “Baga-ti Mintile In Cap” a fost lansat de Cargo la inceputul anilor 2000, piesa care da titlul acestui material dorindu-se a fi un protest la adresa vietii sociale si politice din Romania acelei perioade.
Materialul mai contine piesa “Mama”, un single ce a fost foarte bine primit de piata muzicala, “Cantecul Pastelui”, o colaborare cu regretatul tenor Dorin Teodorescu, una dintre putinele piese lansate cu ocazia sarbatorilor de Paste, si doua variante live ale unor piese mai vechi, “Erata” si “Clasa Muncitoare”.

Cargo - Baga-ti mintile in cap
Cargo - Cantecul Pastelui
Cargo - Clasa muncitoare
Cargo - Erata
Cargo - Mama

Cargo - Colinde(2000)
Cargo Discography

Detalii album: “Muzica mea trebuie să reflecte în primul rând pământul pe care calc!”
Aceasta este declaraţia de credinţă a lui Adrian Bărar.
Aceasta este crezul şi spiritul CARGO.
Născută pe la 1985, în oraşul de pe malurile Begăi, formaţia timişoreană CARGO a devenit în foarte scurt timp unul din capetele de afiş ale curentului rock românesc.
Stilul personal al muzicii CARGO, puternic implicat în cotidian, direct şi sincer continuă să câştige adepţi odată cu lansarea fiecărui nou album.
Succesul de care se bucură grupul nu este întâmplător. Pentru CARGO, tradiţia face parte din “acum” şi din “mâine” pentru că muzica formaţie este promotoare şi creatoare de tradiţie. Prin muzica practicată, formaţia pune în valoare melodicitatea limbii române în acord cu sonorităţile caracteristice spaţiului balcanic.
Despre trei dintre albumele CARGO – “Povestiri din gară” / 1992-95; “Destin” / 1995; “Ziua Vrăjitoarelor” / 1998 - se poate spune pe scurt: rock românesc autentic, mesaj peren, unitate stilistică, energie, tinereţe, profunzime şi maturitate.
Cel de-al patrulea album, “Colinde şi obiceiuri de iarnă”, editat în1996, este mai mult decât atât!
Colinde şi obiceiuri de iarnă este o lucrare complexă, care îmbină cu succes personalitatea rock a formaţiei CARGO, recitalul actoricesc al actorului Damian Oancea de la Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Timişoara şi armoniile clasice ale Coralei Teofora.
Proiectul se remarcă printr-o concepţie unitară, conferită de structura narativă care constituie puntea de legătură între cele 12 piese cuprinse în album.
În albumul “Colinde şi obiceiuri de Iarnă”, formaţia CARGO, în maniera sa personală şi unică, propune publicului experienţa iniţiatică a tradiţiei sărbătorilor de iarnă.
Orchestraţia şi aranjamentul muzical ale albumului, apreciat de unele voci mass media ca fiind cea mai bună lucrare CARGO, poartă semnăturile lui Carol Bleich şi Adrian Bărar.
Albumul este insoţit de mesajul IPS Andrei, Mitropolitul Banatului
Componenţa CARGO: Adi Bărar, Ovidiu Ioncu “Kempes”, Octavian Pilan, Ramon Radosav, Cristian Pup, Adrian Igrişan

Cargo - Bucuria Craciunului
Cargo - Capra
Cargo - Colinda
Cargo - Colinda aleasa
Cargo - Fiul Cerului
Cargo - Lui
Cargo - Steaua
Cargo - Urare

Cargo - Spiritus Sanctus(2003)
Cargo Discography

Detalii album: Dupa ce in 1998 sarbatorea “Ziua Vrajitoarelor”, strigand frenetic in 2000 “Baga-ti mintile in cap”, trupa Cargo renaste prin “Spiritus Sanctus” in 2003. Noul material discografic este al saptelea album, contine sapte piese noi noute, piesele deja consacrate “Mama” si “Baga-ti mintile in cap” si o varianta scurta la piesa care da titlul albumului “Spiritus Sanctus”. Prima piesa difuzata de pe acest album se numeste “Daca ploaia s-ar opri”, o balada superba care ii va impresiona cu siguranta pe fani, dar si pe cei care nu sunt initiati in “fenomenul Cargo”. Piesele sunt compuse, ca de obicei, de Adi Barar si Adrian Igrisan, o garantie mai mult decat suficienta pentru profunzimea si forta muzicii Cargo. Solistul vocal al formatiei este Adrian Igrisan, care reuseste sa exprime foarte bine spiritul formatiei.
Intr-o istorie de 18 ani pe piata muzicala romaneasca, formatia Cargo si-a creat un nume atat prin dragostea pe care a aratat-o fanilor, dar si prin dragostea pe care au primit-o din partea fanilor. Orice concert Cargo se transforma intr-un dialog: formatia si publicul traiesc la maxim momentul intalnirii. Ceea ce este spectaculos pentru o formatie este ca publicul sa-i cante... La concertele Cargo, publicul canta artistilor. De fapt, formatia ii adauga fanului cantece pentru repertoriu cu fiecare material nou pe care il lanseaza. Cargo este formatia de instrumentisti care acompaniaza salile, cluburile sau pietele pline de solisti. Numai cine nu a trecut prin aceasta experienta nu poate intelege metamorfoza.
In ceea ce priveste albumul “Spiritus Sanctus”, putem spune ca el reprezinta o dovada a dragostei Cargo pentru fan. Mai precis spus, fanul este cel care a ales piesele. Mai mult chiar, fiecare melodie a acestui album iti produce o senzatie de “deja-vu, deja-connu”: piesele se retin usor, fara a avea nimic in comun cu ceea ce se intelege prin comercial. Acest lucru demonstreaza talent si har.

Cargo - Calare pe motoare (hora pe motoare)
Cargo - Daca ploaia s-ar opri (ploaia)
Cargo - E vreo problema (in gand sa ti-o proptesc)
Cargo - Fraiere
Cargo - Nu pot trai fara tine
Cargo - Spiritus Sanctus
Cargo - Spiritus Sanctus (var scurta)
Cargo - Toamna


Cargo - XXII(2007)
Cargo Discography

Detalii album: Pentru ca anul acesta trupa Cargo implineste 22 de ani de cariera muzicala, cei 5 rockeri le-au pregatit tuturor fanilor, si nu numai, un dublu CD multimedia care contine 22 de piese si este intitulat sugestiv ”Cargo XXII” si realizat impreuna cu MediaPro Music!
Pentru a oferi un cadou de neuitat, cei de la Cargo au adunat sub acelasi nume cele mai bune 21 se piese rock din intreaga cariera, pe care le-au reorchestrat si reanregistrat cu vocea inconfundabila a lui Adrian Igrisan. Printre melodiile care se regasesc pe albumul ”Cargo XXII” se numara: ”Aproape de voi”, ”Baga-ti mintile in cap”, ”Daca ploaia s-ar opri”, ”Nu mai am tigari”, ”Spiritus sanctus”, ”Povestiri din gara” sau ”Ziua vrajitoarelor”. Totodata, pe acest dublu album, Cargo a adaugat o piesa nou nouta, intitulata ”Ca o stea”, melodie ce beneficiaza si de un videoclip.

CD1

Cargo - Ana
Cargo - Anarhia
Cargo - Aproape de voi
Cargo - Astazi si maine
Cargo - Baga-ti mintile in cap
Cargo - Ca o stea
Cargo - Calare pe motoare
Cargo - Daca ploaia s-ar opri
Cargo - Destin
Cargo - Doi pasi in urma ta
Cargo - Erata
Cargo - Frunza verde

CD2

Cargo - Ielele
Cargo - Mama
Cargo - Nu mai am tigari
Cargo - Nu pot trai fara tine
Cargo - Povestiri din gara
Cargo - Spiritus sanctus
Cargo - Spune-mi de ce
Cargo - Tepes
Cargo - Zi de zi
Cargo - Ziua vrajitoarelor

This album(s) is currently available for download only with a Premium account. To get a premium account, click here