Michael Jackson - Full Remix Suite 2009 MP3/Flac

Akon, Polow, The Neptunes, Stargate, Dallas Austin, Salaam Remi, ??i Mark Hoppus (blink-182) sunt doar c????iva dintre superstarurile ce vor fi prezente pe albumul "Michael Jackson: The Remix Suite", disponibil ??i ?®n Rom??nia din 2 noiembrie.

Materialul include 12 remixuri ale unor hit-uri cum ar fi "ABC", "Dancing Machine", "Ain't No Sunshine", "Maybe tomorrow" sau "Skywriter".

"De la vocea inegalabil?? a lui Michael, la melodii, ritmuri ??i orchestra??ie, materialul cu care ace??tia au lucrat a fost unul extrem de bogat. Cei mai buni au lucrat cu cel mai bun material posibil, iar rezultatul este fantastic", declar?? Sylvia Rhone, pre??edinte Universal Motown.

"Am fost extrem de ?®nc??nta??i s?? lu??m parte la acest proiect pentru c?? Michael este o legend?? care ne-a influen??at ?®ntreaga carier?? ??i a redefinit industria muzical??", a declarat Pharrell Williams de la The Neptunes, cel care ?®mpreun?? cu colegii s??i de trup?? a remixat hit-ul "Never Can Say Goodbye".

Remix-ul reggae al piesei "ABC" realizat de Salaam Remi a fost produs imagin??nd o c??l??torie pe care Michael ar fi f??cut-o ?®n Jamaica la ?®nceputul anilor'70, c??nt??nd acompaniat de un b??nd de muzicieni jamaicani.