« Ansambul Stefan Bucur - Muzica...
Melodii din Bucurestiul de odi... »
Melodii din Bucurestiul de odinioara vol. 1

Melodii din Bucurestiul de odinioara vol. 1

Romanian Music Easy
• Year : 0
• On demand! (album available 128-320kbs)*    



Album Info

Melodii din Bucurestiul de odinioara vol. 1
Melodii din Bucurestiul de odinioara vol. 1

Informatii despre album
Genul: Folk
Denumirea: Melodii din Bucurestiul de odinioara
Anul: 2000
Format / Calitate: MP3 192 kbps
Marime: 82 MB

01. Cristian Vasile - Iubesc femeia
02. Jean Moscopol - Da-mi gurita s-o sarut
03. Titi Botez - Sub balcon eu ti-am cantat o serenada
04. Cristian Vasile - Zaraza
05. Titi Botez - Femeia, eterna poveste
06. Gion - Adio, doamna
07. Jean Moscopol - Mana, birjar
08. Dorel Livianu - Ce faci asta seara tu
09. Titi Botez - Crizanteme
10. Cristian Vasile - Pentru tine am facut nebunii
11. Jean Moscopol - Vrei sa ne-ntalnim sambata seara
12. Cristian Vasile - Pe bolta cand apare luna
13. Titi Botez - Azi noapte te-am visat
14. Zavaidoc - De cand ne-a aflat multimea
15. Cristian Vasile - Pe cer s-a stins o singura stea
16. Cristian Vasile - Cararuie, du-ma iar
17. Titi Botez - Trurli, Trurli
18. Cristian Vasile - Aprinde o tigara
19. Cristian Vasile - Minte-ma
20. Cristian Vasile - Nunuto
21. Mia Braia si Petre Alexandru - La fereastra unde doarme o pisica

The album is currently available for download only with a Premium account. To get a premium account, click here

The album code is : ODI122571

You would like to permanently remove ads and unlock benefits?

We display ads sparingly on website to help cover costs without interfering with the browsing experience.
Tired of advertising and pop-ups? Join Now on OdiMusic. Register on OdiMusic allows you to access to the minimum resources, minimum advertising (no pop-ups),
if you choose to subscribe for one of our plans after registration you can acces more than 1.000.000 Albums, Maxi, Cds, Vinyls releases inside! (80% on demand) (requests, informations, images, tracklists, reviews, ask for supports & much more!!!)