Shpat Kasapi - Sillu pshtillu MP3/Flac

genre: Folk/Pop
country: Albania

tracks:

01. Kush isthe fejuar
02. Njesoj per te dy
03. Fajin e kam vet
04. Sillu pshtillu
05. Sa shum fjal dhe premtime
06. Dashurom ti
07. Nuk jam si ti
08. Luj luj bukuroshe
09. Sonte do te pi
10. Heshtja esht flori
11. Ty te mendoj
12. Vetes nuk ja fali