LATIN COMBO - BAILEMOS CON EL LATIN COMBO (1964) MP3/Flac


[center]

[/center][center]Ja hi tornem a ser! Per acomiadar el mes de gener i celebrar l'aniversari del blog del Sr Phil Musical (1 anyet), jazz fet a Catalunya fa 43 anys. I com sona! Jazz ntim, ideal per escoltar amb poca llum, espatarrats al sof de casa, guaitant per la finestra en un dia de pluja. Aix si la finestra no us dona a un gris pati interior. Espero que no. El vinil pertany a un grup que va fer-se un nom a l'poca grcies a interpretar les melodies ms populars del jazz nord-americ mesclant-les amb altres ritmes llatins com boleros i chachachas. L'estructura de les pistes s curiosa perqu a cada track s'entrelliguen un parell de temes que a priori sembla que no haurien de casar. Per el resultat s esplndidament relaxant i suggestiu. Un disc molt difcil de trobar, i encara ms d'escoltar en el bon estat amb qu es troba aquesta cpia. Prcticament ni es nota el crepitar de fons. Al final del post trobareu la relaci dels temes. I aqui teniu un extracte de la contraportada de l'elap:
"Este registro, efectuado por el sistema Stereo, nos demuestra claramente la amplia capacidad artstica de Jorge Coll, Ricardo Roda, Manuel Bolao, Jos Cunill y Jaime Villagrasa, afortunados componentes de este singular grupo"
...............................[/center]
Phil Musical celebra su primer ao en este blog compartiendo con todos vosotros este vinilo repleto de jazz made in Catalunya hace 43 aos. Msica intimista y relajante ideal para escuchar tirado en el sof. El vinilo pertenece al Latin Combo, un conjunto que se hizo popular a base de mezclar temas populares del jazz norteamericano, junto a boleros y chachachas. A disfrutar de este disco bastante difcil de encontrar. Se trata de una copia en excelente estado. Entre comillas, sobre estas lneas, tenis un extracto del texto que figura en la contraportada del LP.

...............................

Phil Musical cebebrates his blog's first year of life, sharing this vynil full of jazz made in Catalonia, 43 years ago. The group was called Latin Combo, a quintet who mixed popular tunes from jazz, boleros and cha cha chas. A hard to find record, in a very good condition. Enjoy it!

TRACKLIST
That's all/Summertime
Johnny Guitar/Poinciana
Collar de perlas (String of pearls)/El continental
You go to my head/Nubes (Clouds)
Moonglow/Pequea flor (Petite fleur)
Serenata/Desafinado

Aqu teniu la foto original d'una de les portades d'EP dels Latin Combo. Grcies al Marcos, nt del Jordi Coll, un dels integrants del grup / Aqu tenis la foto original de una de las portadas de EP de los Latin Combo. Gracias a Marcos, nieto de Jordi Coll, uno de los integrantes del grupo / Here you have the original photo from a Latin Combo EP cover. Thanks to Marcos, Jordi Coll's grandson, a member of the group.

alt

[center]