CATALNIA JAZZ QUARTET - Nadal Jazz (1965) MP3/Flac


CATALNIA JAZZ QUARTET - Nadal Jazz (1965)

CAT: Mr Phil Musical celebra l'arribada del Nadal amb un EP sortit de les lleixes de la seva discoteca. Melodies tradicionals d'aquesta poca de l'any, amb arranjaments jazzstics per a quartet a crrec del pianista Josep M. Mart. L'acompanyen Francesc Burrull al vibrfon, Enric Ponsa al contrabaix, Joan A. Calvet a la bateria i Ricard Roda, que col.labora en alguns temes al saxo. El disseny de la portada s del geni Jordi Fornas, autor del concepte grfic del segell catal Edigsa.

ESP: Mr Phil Musical celebra la llegada de la Navidad con un EP rescatado de las estanteras de su discoteca particular. Melodas tradicionales de esta poca del ao, con arreglos jazzsticos para cuarteto a cargo del pianista Josep M. Mart. Lo acompaaron en la sesin Francesc Burrull al vibrfono, Enric Ponsa al contrabajo, Joan A. Calvet a la batera y Ricard Roda, que colabor en algunos temas tocando el saxo. Mencin especial para el diseo de la portada, obra del genial Jordi Fornas, que fue tambin el autor del concepto grfico del sello cataln Edigsa.

ENG: Mr Phil Musical celebrates Christmas with this EP from his own discotheque. Traditional Christmas melodies with arrangements for jazz quartet by pianist Josep M. Mart. Accompanied by Francesc Burrull (vibes), Enric Ponsa (bass), Joan A. Calvet (drums) & Ricard Roda (sax). Cover design by Jordi Fornas, the graphic concept author behind Catalan Edigsa music label.


Tracklist

El cant dels ocells
La fugida a Egipte
El desembre congelat
La pastora Caterina