JOSEP CASAS AUG - Orquesta de los Festivales de Barcelona (1970) MP3/Flac

.
CAT: Perdoneu el retard. Mr Phil Musical torna a la crrega amb un nou vinil que encetava la dcada setantera amb dels mestres catalans ms rellevants a la msica espanyola d'aquells temps: pianista, compositor, arranjador i amant de la msica ballable. De fet, el barcelon Casas Aug (1913-1988) va enregistrar una gran quantitat de discos a 78 rpm (els anomenats "discos de pedra") durant la dcada dels 40. I va ser l'artfex de recuperar la msica pop cantada en catal durant el rgim franquista. Ell va dirigir els dos primers EPs de Josep Guardiola i les Germanes Serrano, que cantaven al catal els xits italians de finals dels 50. Tamb va fer molta feina en el camp de la gravaci de contes infantils, tant en catal com en castell i en el de les bandes sonores per a pel.lcules. El disc que us presenta Mr Phil cont una dotzena de hits internacionals. Hi trobareu des del "Let it be" dels Beatles al "Venus", per a mi, una de les millors versions del tema que he escoltat mai, juntament amb la que grav Tom Jones a finals dels 60 (aqu podreu escoltar-la en una actuaci en directe fa pocs anys). A ballar tothom!!!!!! Ms info sobre Josep Casas Aug a la Viquipdia)
.
.....
.
ESP: Perdonad la espera. Mr Phil Musical ha estado ocupado, pero os sirve un vinilo de 1970 que firma uno de los maestros catalanes ms prolficos y relevantes. Josep Casas Aug fue pianista, compositor y gran arreglista, que dedic toda su vida a gravar msica. Tiene un montn de discografa en 78 rpm (doscos de pizarra) y hay que agradecerle que a finales de los 50 apostara por grabar los primeros EPs de pop en cataln a cargo de Jos Guardiola y las Hermanas Serrano, donde cantaban xitos de Italia. Tambin grab muchsimas bandas sonoras y cuentos infantiles. En este disco que os presenta Mr Phil, encontraris una docena de xitos internacionales. Desde el "Let it be" de los Beatles hasta el "Venus", para mi en una de las versiones ms potentes que he escuchado nunca junto con la de Tom Jones a finales de los 60 (aqu podis escucharla en un concierto de hace pocos aos) A bailarrrrrrrr!!!!
.
.....
.
ENG: I know. I'm late. Sorry. This update is amazing. An orchestra from Barcelona directed by master Josep Casas Aug. He was a great piano player, composer and arranger. He recorded many OST and children records, and was the brain behind first pop releases in Catalan language during Franco dictatorship. On this record, you'll find 12 international hit covers. From "Let it be" to "Venus" (a super cover, maybe at the same level of Tom Jones' "Venus" from 1969. You can hear this one here). Let's dance!!!!!
.
TRACKLIST: Jingo . Let it be . Quien no trabaja no tiene amor . Tzeinerlin . Fiesta . Toda clase de cosas . Venus . Wight is wight . Holly holly . Adis linda Candy . Lo agitas, lo sirves . Quiero oir las campanas de mi boda
.....