ORQUESTA MARAVELLA! (1964) MP3/Flac

[center]
[/center][center]
[center]
.
CAT: Desprs d'un llarg parntesi, cada cop em costa ms anar actualitzant el blog, aqu teniu un altre LP de l'Orquesta Maravella. Msica lounge vinguda de terres gironines, que em limitar a presentar tal com resa la contraportada del vinil: "Nuestra Orquesta Maravella, la ms internacional de las orquestas de Espaa, justamente denominada por la crtica francesa, alemana y suiza "embajadora de la msica de Espaa en Europa", en este disco ofrece unas versiones verdaderamente sensacionales. Un disco que revive melodas de siempre en modernsimos arreglos, con interpretacin impecable". En resum: sn l'hstia. O ho eren. Sota la direcci de Llus Ferrer. Encara em cauen llgrimes dels ulls quan vaig anar a fer un arrs a Calella de Palafrugell, a La Bella Lola, i vaig veure que en una de les parets penjava un pster dels anys 60 amb tots els components de la Maravella. El maitre em va explicar que algun integrant d'aquella Maravella encara es passa de tant en tant per aquell local.
.
ESP: Aqu tenis un nuevo LP de la Orquesta Maravella. Ms lounge desde tierras gerundenses. Me limitar a presentarlo tal como lo hace la contraportada del vinilo: "Nuestra Orquesta Maravella, la ms internacional de las orquestas de Espaa, justamente denominada por la crtica francesa, alemana y suiza "embajadora de la msica de Espaa en Europa", en este disco ofrece unas versiones verdaderamente sensacionales. Un disco que revive melodas de siempre en modernsimos arreglos, con interpretacin impecable". Todo ello, bajo la direccin del maestro Luis Ferrer.
.
ENG: Here's another Orquesta Maravella LP. More lounge from Girona. This is the presentation lines on back cover: "Our Orquesta Maravella, the most international Orchestra in Spain, has been qualified as our ambassador in Europe by critics from France, Germany and Switzerland. In this record you'll find sensational hit covers, with modern arrangements and great performance!!". Orchestra was directed by Luis Ferrer.
.
Tracklist
La bamba
C'est si bon
Laura
La mer
Granada
Paris, I love you
In a little Spanish town
Estrellita
The third man
Over the rainbow
Autumn leaves (Les feuilles mortes)
Malaguea
.[/center]