FRANCESC BURRULL - MANUEL DE FALLA AVUI (1976) MP3/Flac


CAT: Ja tenim aqu una nova incorporaci a la discoteca de Mr Phil Musical. Introbable si no fos per la generositat del msic, musicleg, home de rdio i arqueleg especialitzat en vinils catalans, Jordi Roura. Aquest disc noms va sobreviure a la venda unes setmanes perqu per problemes de drets, els hereus de Falla van aconseguir que es retirs del mercat. Aqu en teniu una cpia que sona de fbula. Podreu escoltar l'experiment de fusionar la msica clssica de Manuel de Falla amb el jazz que corre per les venes de Francesc Burrull, aquest cop davant d'un teclat Fender, acompanyat per Albert Moraleda al baix, Miquel ngel Lizandra a la bateria i amb la col.laboraci especial de Leonora Mil al piano. Mil, de Vilanova i la Geltr, va gravar aix essent considerada una figura del piano clssic al nostre pas. La mescla d'aquests dos mns, el clssic i el jazzstic va donar a llum aquest disc imprescindible. Salut!
.
ESP: Ya est aqu una nueva incorporacin a la discoteca de Mr Phil Musical. Dificilsimo de encontrar si no fuera por la generosidad del msico, musiclogo, hombre de rdio y arquelogo especializado en vinilos antiguos, Jordi Roura. Este disco slo sobrevivi a la venta unas semanas porque los herederos de Manuel de Falla lograron retirarlo del mercado por problemas de derechos. Aqu tenis una copia que suena de fbula. Podris escuchar este experimento que fusiona la msica de Falla con el jazz que corre por las venas de Francesc Burrull, ahora ante un teclado Fender, acompaado por Albert Moraleda al bajo, Miquel ngel Lizandra a la batera y la pianista venida del mundo de la clsica, Leonora Mil. La mezcla de estos dos mundos, el clsico y el jazzstico, dio a luz este disco imprescindible. Salud!
.
ENG: Another very rare and hard to find album served by Mr Phil Musical. This copy has been provided by Jordi Roura, a Catalan musician and radio man. This record was only few weeks on the market 'cause Manuel de Falla heirs forbided it (copyright matters). This copy here is a near mint one. Francesc Burrull plays Fender keyboard with Albert Moraleda (bass), Miquel ngel Lizandra (drums) and special guest classical piano star Leonora Mil. A must have vynil. Cheers!
...
Tracklist
.
Nits als Jardins d'Espanya[/center]
Dansa del foc
Dansa de la molinera
Cubana
Andalusa
Farruca
...