« Kim Wilde - Breakin' Away - Ma...
Johnny Cash - Wanted Man The J... »
Ion Dolanescu - V-am iubit pe toti 2009

Ion Dolanescu - V-am iubit pe toti 2009

Romanian Music Easy
• Year : 0
• On demand! (album available 128-320kbs)*    



Album Info

Ion Dolanescu - V-am iubit pe toti 2009

Ion Dolanescu - V-am iubit pe toti

RBA lanseaza ultimul album al regretatului artist Ion Dolanescu, intitulat "V-am iubit pe toti", album ce contine doar piese care nu au mai fost incluse pe niciun alt album al marelui interpret.
Albumul, ce include 18 piese din toate zonele tarii, a fost intitulat "V-am iubit pe toti", in urma dorintei cantaretului de a transmite un mesaj celor ce l-au iubit si anume ca si-a dorit ca muzica lui sa aiba ecou in inimile tuturor romanilor, pentru ca este un artist al tuturor romanilor, nu doar al Olteniei, asa cum deseori a fost gresit catalogat.
Albumul, "V-am iubit pe toti" va fi lansat in memoria "Regelui muzicii populare" si va fi disponibil in magazinele de specialitate din intreaga tara, incepand cu luna aprilie.

1. Ion Dolanescu - Am o mandra tare dulce
2. Ion Dolanescu - Astazi joc pe la noi
3. Ion Dolanescu - Balaceanca
4. Ion Dolanescu - C-aveam 20 de ani
5. Ion Dolanescu - Dachine
6. Ion Dolanescu - De la despartire
7. Ion Dolanescu - Dirli, dirli
8. Ion Dolanescu - Fata neichii
9. Ion Dolanescu - Hai la joc
10. Ion Dolanescu - Inima de cercei
11. Ion Dolanescu - Ionelul mamii
12. Ion Dolanescu - Joaca bine bade, hai
13. Ion Dolanescu - Ninge, nige peste tara
14. Ion Dolanescu - Nistrule ce curgi la vale
15. Ion Dolanescu - Poloboc
16. Ion Dolanescu - Sunt fecior din Dambovita
17. Ion Dolanescu - Sus pe culmea dealului
18. Ion Dolanescu - Vai de mine multe stiu


The album code is : ODI100664

DOUBLE YOU - WHO | maxwell flac | Tongeren | eliko | Timi Yuro - The Lost Voice Of Soul (1993) | , popsike , discogs , cdandlp , musicstack Osanna – Pape Satan Aleppe (2016) The Lew Thomas Band - Walks, Talks & Fallouts (2016) Wild Cherry - Wild Cherry (1976) Wild Cherry - Electrified Funk (1977) Locomotive Man - The Coming Storm (2015) Wild Cherry - I Love My Music (1978) VA - Elicuts Vol. 1 (2016) Future Beat Alliance - Hidden Emotion (2016) VA - Secret Map v.I (2016) Fleetwood Mac & Peter Green - Fleetwood Mac & Peter Green (2CD) (2008) Kay Webb Orchestra - Gitarrentraume In Gold (1979) Jack Fred with Band - Mood Music / Saxophon (2003) Golden Nightingale Orchestra - Golden Accordeon Melodies (1988) Achillea - The Nine Worlds (2005) MP3 + Lossless Lava "Lava" (1980) -Westcoast Jazz- Giuffria "Giuffria" (1984) - Melodic Rock- Mark Free "Long Way From Love" (1993) -AOR / Soft Rock- Giorgio Moroder Featuring Joe Esposito "Solitary Men" (1983) -Disco / Soft Rock- Rob Silvan & Fine Line "Leap Of Faith" (1996) -Soft Rock- Boy Meets Girl Music "The Wonderground" (2003) -Soft Rock- Various Artists "Re-Import (Guide Of The Japanese Music)" (1992) -Westcoast Rock- Various Artists "Love Stories 3" (1994) -Westcoast Rock- A Spice Of Ice - I Need Your Lovin' - Complete EP Nightlife Unlimited - I Love The Night In New York City - Complete LP Marva King - Feels Right - Complete LP Voyage - Voyage 3 - Complete LP Jean Adebambo - Feelings - Complete LP

You would like to permanently remove ads and unlock benefits?

We display ads sparingly on website to help cover costs without interfering with the browsing experience.
Tired of advertising and pop-ups? Join Now on OdiMusic. Register on OdiMusic allows you to access to the minimum resources, minimum advertising (no pop-ups),
if you choose to subscribe for one of our plans after registration you can acces more than 1.000.000 Albums, Maxi, Cds, Vinyls releases inside! (80% on demand) (requests, informations, images, tracklists, reviews, ask for supports & much more!!!)